Seos suurille ja keskikokoisille leiville, tummalla murulla, suurilla koloilla ja intensiivisillä paahdetuilla aromi-äänillä.
Muoto: 25 kg
Annostus: 100%
Hirssiä pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä ruoista. Sitä on viljelty satojen vuosien ajan, ja se saadaan kuorituista hirssinsiemenistä. Se erottuu korkeimmalla B-vitamiinien (B1, B2, B6) sekä raudan ja kuparin sisällöllään.
Hirssiellä on myös parantavia ominaisuuksia, se on helposti sulavaa eikä aiheuta allergioita, koska se ei sisällä gluteenia, joten sitä voivat nauttia keliakiaa sairastavat. Se omaa antiviraalisia ominaisuuksia ja vähentää limakalvojen tulehdusta. Se sisältää piidioksidia, joka vaikuttaa myönteisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoon.
Menu-kortit ovat tärkeä elementti jokaisessa ravintolassa, kahvilassa tai ruokasalissa. Kiinnostava, houkutteleva ja hyvin tehty menu kannustaa varmasti asiakkaita hyödyntämään tarjontaa. Ehdotuksemme sisältää taitettuja, seisovia ja tasaisia menuja kaikissa ko'oissa ja muodoissa. Tarjoamme laajan valikoiman papereita eri viimeistely- ja hienostamisvaihtoehdoilla. Tulostamme myös pahville, muoville tai synteettiselle paperille, joka on kosteuden, rasvan ja mekaanisten vaurioiden kestävä.
Pöytätelineet ovat loistava lisä ravintolan menuun. Ne ovat universaaleja, silmiinpistäviä markkinointi- ja tiedotustyökaluja, joilla on laaja käyttöalue monilla eri toimialoilla. Vaikka niitä käytetään enimmäkseen baareissa tai ravintoloissa, jotta ne kiinnittävät asiakkaiden huomion ruokailun aikana, ne voivat olla hyödyllisiä myös kaupoissa, hotelleissa, palveluliikkeissä ja kokoustiloissa. Pöytämainonta on erittäin tehokas, edullinen ja helppo tapa kannustaa asiakkaita käyttämään lisäpalveluja, osallistumaan kilpailuihin tai kokeilemaan kumppanin tarjontaa.
Korkealaatuista kuivattua Galega-yrttiä tukkumyyntiin
Yrtti (lat. Herba galegae) on käytössä hoitotarkoituksiin. Kasvin maanpäällinen osa kerätään, kukkivien kasvien latvat, jotka ovat 20-25 cm korkeita, katkaistaan ja ne kuivataan nopeasti.
Kansanlääketieteessä käytetään diabeteksen hoitoon; myös imetyksen lisäämiseen, diureettina ja hikoilua lisäävänä aineena. Kasvi on myrkyllinen.
Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi.
Alkuperämaa - Ukraina
Tyyppi: Tavanomainen
Kasvin osa: Yrtti
Määrä: enintään 20 tonnia vuodessa
Paketti: Tarpeen mukaan
Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka saadaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa leivonnalle joustavuutta ja vähentää murenemista.
<strong> koostumus: </strong> vehnä
<strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1450KJ/342kcal - 17%RV*rasva 1.8g - 2.6% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3.5%hiilihydraatit 68g - 26%joista sokereita 0.5g - 0.6%kuitu 2.9g - 12g - 24%suola 0.01g - 0.2%*viite-elintarvikearvo
<strong> käyttö </strong> vehnäjauho tyyppi 750 on täydellinen leipomiseen, sekä suolaisiin että makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen pannukakkuihin, vohveleihin tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita.
<strong> Huomautukset </strong> Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
Optigrun Siemensekoitus EKR/EGR luonnon kattorakenteelle (myös kalteville katoille). On käytettävä yhdessä sedum-alkioiden kylvön kanssa (sitten 50 g/m²).
EKR yrttiversio: noin 30 yrttilajia
EGR nurmiversio: noin 9 nurmikasvilajia
Laajamittaisille viherkatoille (myös kalteville katoille)
Valkoinen pippuri omaa intensiivisen, pyöreän maun. Jotta sen aromi pääsee täysiin oikeuksiinsa, kannattaa maustaa valmiiksi valmistetut ruoat vasta lopuksi. Tämä pippuri sopii erinomaisesti vaalean lihan kanssa, mutta se myös täydentää hienosti vihanneksia tai kalaa.
Sisältö: 250,00 g
Tuotenumero: 802120
Lankamme käytetään kudonnassa, neulonnassa ja neulevaatteissa sekä naisten / miesten vaatteissa, sotilas-, turvallisuus- ja ulkoiluvaatteissa, sekä pitsissä, sukissa, saumattomissa vaatteissa, urheiluvaatteissa ja teknisissä tekstiileissä.
Polyamid (nailon) lankoja käytetään myös kankaan tuotannossa yhdessä luonnollisten tai muiden synteettisten lankojen kanssa.
Denier: 90-100
Filamentti: 48
Lankatyyppi: FDY
Lankatyyppi: Teksturoitu
Langan poikkileikkaus: pyöreä
Väri: puolimatta
Väri: täysmatta
Väri: Dope Dyed
Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli.
Käyttö
Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin.
Maku
Pippurinen, makeahko
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 26
Rasvat (g / 100g)… 3,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 34
Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Ruisjauhon suosituin käyttö on leivän valmistaminen. Sitä käytetään myös usein piirakoiden, pannukakkujen, muffineiden, kakkujen ja muiden leivonnaisten valmistamiseen. Ruisjauho erottuu ainutlaatuisella aromillaan ja alhaisemmilla kaloreillaan, minkä vuoksi se on saanut suosiota painonpudotusdieettiä noudattavien keskuudessa. Ruisjauho sisältää B-vitamiineja, PP-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka ovat nuoruuden ja kauneuden lähteitä. Tämän jauhon erityispiirre on, että se on täysjyväjauhoa, eli jauhatusprosessissa kuori, joka sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja, ei eroteta jyvästä. Kylmäjauhatusteknologia (t < 40°C) mahdollistaa suurimman osan vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen.
Paino: 500 g
Amfissa-oliivit. Tumma vihreä väri oliiveille, yrttien kanssa. Maku/Aromi lajille tyypillinen, suolainen voimakkaalla maulla, miellyttävän pyöristetty.
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Protoben VIJAYA -viikuna on kotoisin Turkista ja se on peräisin Good Food Foundation -biohankkeesta, joka on FairTSA:n sertifioima. Turkissa eri viikunat eroavat valmistustavastaan. Jokainen nimitys (Baglama, Lérida ja Protoben) viittaa ei niinkään viikunan lajikkeeseen, vaan sen valmistustapaan. Protoben-viikuna on hieman venytetty, jotta se saa kaarevia muotoja, jotka muistuttavat päärynää. Se asetellaan sitten vierekkäin muiden viikunoiden kanssa, päällekkäin. Sen runsas koko antaa sille ainutlaatuisen pehmeyden.
Viite: 10391
{"Our Email":"Sähköpostimme: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"RBD Super Palm Olein IV60, pilvipiste 6 (CP6) on jodiarvoltaan 60-63. Super Palm Olein sopii paremmin viileämpiin ilmastoihin ja sen pilvipisteet ovat noin 2°C-5°C.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"RBD Palm Olein saadaan RBD Palm Oilin fraktioinnista, joka käy läpi kiteytymisprosessin hallitussa lämpötilassa, jossa RBD Palm Oil jäähdytetään, kunnes kiteitä muodostuu.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV58, pilvipiste 8 (CP8) on jodiarvoltaan 56-58 ja se fraktioidaan edelleen nestemäisempään fraktioon. Jalostettu Palm Olein, sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi, RBD Palm Olein CP8 on erinomainen käytettäväksi nestemäisenä ruokaöljynä ja erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, pilvipiste 10 (CP10) on jodiarvoltaan 54-56. Sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi sitä pullotetaan ja myydään yleisesti ruokaöljyinä, ja se on erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}
Tattaripannukakkua voi nauttia kylmänä aamiaisella leivän sijasta, mutta myös käärittynä "terveysvoileiväksi", täytettynä vihreällä salaatilla, kasviksilla, tonnikalalla tai pienillä kananpalasilla.
Perinteinen pannukakku Poherin alueelta, Keski-Finistere
Halkaisija: noin 40 cm
Ainesosat: maito, tattarijauho (55 %), vehnäjauho, munat, GMO-vapaa soijajauho, auringonkukkaöljy, suola
Tasapainoisen reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettu lohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa
Korkealaatuista valkoista koivulehteä tukkumyyntiin
Koivulehtiä käytetään laajasti kosmetologiassa - ne sisältyvät shampoisiin ja balsameihin. Lehtiä käytetään kansan- ja tieteellisessä lääketieteessä. Lehdistä on löydetty eteeristä öljyä, hartsimaisia aineita, flavonoideja, saponiineja (jopa 3,2 %), tanniineja (5-9 %), askorbiinihappoa (jopa 2,8 %), eteeristä öljyä (0,04-0,05 %).
Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi.
Alkuperämaa - Ukraina
Tyyppi: Perinteinen
Kasvin osa: Lehti
Määrä: jopa 15 tonnia vuodessa
Paketti: Tarpeen mukaan
Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa.
Käyttö
Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat.
Maku
Mausteinen, karvas, pippurinen
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 11
Rasvat (g / 100g)… 1,0
Hiilihydraatit (g / 100g)… 43
Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen.
Paino: 400 g